Velkommen til oss!

Beliggenhet

Holmsbu Resort har en fantastisk beliggenhet i fjordkanten side om side med sine sjarmerende sjøboder og stolte sørlandsvillaer, soler seg i glansen fra omgivelsene hele året gjennom. Med egen sandstrand, brygge og marina er dette stedet for deg som ønsker nærkontakt med maritime elementer. Med bil tar det i underkant av 1 times kjøretur fra Oslo og Drammen.

Ofte skal det ikke så mye til for finne ro. En spasertur med frisk sjøluft langs veien eller svabergene, kanskje en tur ned på bryggekanten med tøflene på. En varm kaffe latte eller en god vin kan gjerne nytes hos oss. Langs veien til Holmsbu sentrum finner du Holmsbu Billedgalleri, hvor Holmsbumalerne med Henrik Sørensen i spissen sine malerier et utstilt. I sentrum finner du et yrende liv med kafeer, sjarmerende butikker og Holmsbu Handel.

Rom for alle anledninger
Vi er ikke bare resort. Hos oss kan du velge om du vil bo i et av våre dobbeltrom, familie- eller suite-leiligheter med utsikt over havet, eller i en sjøbod. Her ligger alt til rette for at alle skal kunne finne sitt favorittsted uansett anledning. Suite på kjærestetur, sjøbod med familien eller dobbeltrom for den som er på reise alene – valget er ditt.

 

Servering

Vi tilbyr servering i vår restaurant, både ute og inne. Pub-mat får du servert i kjellerpuben på Villa Holtnes, vis a vis hovedbygget til Holmsbu Resort. 

Marina

Vi har egen gjestebrygge og marina som gjør Holmsbu Resort lett tilgjengelig med båt, og sjøveien fra Oslo tar i overkant av 1 time.

VELKOMMEN TIL OSS!

DJI_0405.jpg
DSC_8530.jpg
IMG_3661.jpg
DSC_8494.jpg
image00040.jpeg